December 6, 2023
Lajme

”QieIIi më ra mbi kokë’’, 25-νje çarja tregon me kë e k.api të DASHURlN në kre/υαt me…

Një 25-vje/çare ka treguar se i dashuri i saj e ka trad/htuar dhe jo me një femër.

Ajo tregon: Ai nuk më ka dashur kurrë mua. Kam shumë miq që nuk i pëlqejnë femrat, nuk i tërheqin ato.

Por nuk e kupoj përse duhet të më ndodhte mua.

Përse një mashkull duhet të lidhet me një femër ta mështroj atë, kur nuk e pëlqen dhe as nuk e do.

Unë e kapa në kre/vat me një djalë. Nuk ishte fëmer, pata nev/eri sa shumë më ka mashtruar.

Vajza tregon se kjo histori ka ndodhur para një viti dhe se tani ai është lidhur me një femër tjetër.

Më pas ajo shton: Ai tani është me një tjetër e kam parë. Po nuk e di më vjen keq për atë vajzën.

Nuk e di t’i tregoj apo jo se me kë është lidhur ajo në të vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *