/“Qlrje greku mos ki frlkë”, ironizon Artan Hoxha: Ata janë të frlkësuar se SHBA po ar.matos Shqipërinë

“Qlrje greku mos ki frlkë”, ironizon Artan Hoxha: Ata janë të frlkësuar se SHBA po ar.matos Shqipërinë

Gazetari investigative Artan Hoxha ironizon grekët dhe ju bënë thirrje të mos fri.ksohen nga ar.matimet e reja që SHBA-të dhuruan për Shqipërinë.

“Qlrje greku, mos u trembeni sepse nuk keni zbuluar ndonje sekret te madh. Ambasada e SHBA-ve ne Tirane e ka publikuar ne faqen e vet ceremonine e dorezimit te 37 transportuesve te blinduar per Ushtrine Shqiptare.”, ironizon ai.

Në një status në Facebook, Hoxha shkruan se fotot e shkrepura nga këto ar.matime nuk janë shpikje e tyre, pasi vetë ambasada AMerikane e ka publikuar në faqene vet.

Kujtojmë se marëdhëniet Shqipëri- Greqi nuk janë në kohën më të mirë, pasi çështe të rëndësishme si ajo e detit dhe dh.unë ndaj shqiptaravëer nepër bur.gje janë ende prezente.

Postimi

Mediat greke jane shqetesuar ditet e fundit se Shtetet e Bashkuara te Amerikes po ar.matosin Ushtrine Shqiptare. Madje kane perdorur per ilustrim foto te shkrepura gjoja “rastesisht” nga qytetare te “vemendshem”, te cilet kane pare operacionin “sekret” te transportimit te 37 mjeteve te blinduara nga porti i Durresit.

Qlrje greku, mos u trembeni sepse nuk keni zbuluar ndonje sekret te madh.

Ambasada e SHBA-ve ne Tirane e ka publikuar ne faqen e vet ceremonine e dorezimit te 37 transportuesve te blinduar per Ushtrine Shqiptare. Madje kane publikuar diplomaten me te rendesishme te SHBA-ve ne Tirane sebashku me ushtarake perfaqesues te US AR.MY, dhe trupat e batalionit special te Forcave te Arm.a.tosura te Ushtrise Shqiptare….