/Rama flet për shkollat, por Sali Berisha kap detajin dhe e publikon menjëherë

Rama flet për shkollat, por Sali Berisha kap detajin dhe e publikon menjëherë

Edi Rama sot është rikthyer në ekrane, duke folur për shkolla.

Duke marrë pozicionin e një specialisti, Rama ka dhënë udhëzime se si duhet të bëhet mësimi dhe se si do të zhvillohen orët e mësimit.

Edhe ish-kryeministri Sali Berisha e ka shpërndarë foton.

Edvin Dr.oga, kur thith maII mendon me shume per qytetaret!’, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha.