/Rama, Meta e Basha bëhrn bashkë, “ulen” për birra në lokal (Foto)

Rama, Meta e Basha bëhrn bashkë, “ulen” për birra në lokal (Foto)

Pamje për të mos u humbur! Rama, Meta e Basha “ulen” për birra në lokal.

Ndërkohë që ende biznesi është hapur plotësisht për shkak të CO VlD, një biznes në Tiranë ka ironizuar në mënyrë epike situatën në Shqipëri.

Një lokal ka arritur të ulë në një kafe Presidentin Ilir Meta, Kryeministrin Edi Rama, dhe kryeopozitarin Lulzim Basha.

Presidenti Ilir Meta, kryeministri Edi Rama dhe kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha “janë të ulur” së bashku në një tavolinë, ku kamarieri u shërben birra.