/Rama nga Stambolli jep Iajmin e bůjshëm: Brenda dy muaji në Shqipëri do kemi…

Rama nga Stambolli jep Iajmin e bůjshëm: Brenda dy muaji në Shqipëri do kemi…

Rama ka siguruar në Stamboll 1 milionë vaksina kineze kundër koronavirusit.

Bashkë me kryeministrin sot do të vijnë në Rinas 192 mijë doza vaksinash.

Rama thekson se për momentin janë kontraktuar “gjysëm milionë doza brenda 60 ditësh”.

“Stamboll. Kemi siguruar 1 milionë vaksina të tjera 😍Kontraktuam për momentin gjysëm milionë doza brenda 60 ditësh😍 Sjellim sot në Tiranë 192 mijë 😍

*Për më shumë pas pak orësh në Rinas dhe kur ju them do t’ia dalim, mos e dyshoni kurrë që do t’ia dalim😍”, shkruan Rama.

vaksina1
vaksina2