syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Rama nxjerr videon që po qarkullon me shpejtësi: Shihni se çfarë ka bërë gazetarja e famshme për Shqipërinë

Kryeministri Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me videon promovuese të gazetares franceze Saliha Hadj Djilad.

Në video pasqyrohet rruga për Shqipëri, bukuritë dhe emrat më të famshëm që e bëjnë krenar vendin tonë.

“Mirëmëngjes, dhe me reportazhin e gazetares së famshme franceze, Saliha Hadj Djilad,

e cila njihet si promovuese e destinacioneve më tërheqëse të botës, ju uroj një ditë të mbarë”, – shkruan Rama.

VIDEO:

https://m.facebook.com/edirama.al/videos/260865205595421/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *