/Ramush Haradinaj me dekIaratë të f ortë: Kompania që i bën fushatën Vuçiçit ka punuar edhe për Edi Ramën, koiçidencë apo?

Ramush Haradinaj me dekIaratë të f ortë: Kompania që i bën fushatën Vuçiçit ka punuar edhe për Edi Ramën, koiçidencë apo?

Ramush Haradinaj është ende kryeministër i Kosovës, edhe pse ka dhënë dorëheqjen. Ditën e djeshme ai ka bërë një deklaratë që i ka lënë disi të Iuhatur shqiptarët.

Sipas kryeministrit të dorëhequr, e njëjta kompani qëpo bën fushatën elektorale të Aleksandër Vuçiç në Serbi, bashkëpunon edhe me Edi Ramën në Shqipëri. Haradinaj ngriti dy.shimin nëse kjo është koicidencë ose jo.

Sipas tij, dikush duhet të japë shpjegim mbi këtë. Deklarata e kryeministrit erdhi gjatë një takimi në Dukagjin.

Ai u shpreh konkretisht:

Kanë marrë kompani të huajën. Të njëjtën kompani që e ka Vuçiçi dhe Rama, e njëjta kompani po ia bën fushatën edhe Vuçiçit. A është koniçidencë kjo? Mendoj se duhet dikush me dhënë llogari”.