/Reagimi i këtij babai do ju lërë pa fjalë kur e kupton se ka djalë pas pesë vajzave (Video)

Reagimi i këtij babai do ju lërë pa fjalë kur e kupton se ka djalë pas pesë vajzave (Video)

Pas disa muajve gruaja e tij ishte shtatzënë dhe kur erdhi momenti për të lindur ai kishte shkuar në spital.

Kur mjekët i treguan se i sapolinduri ishte djalë, Zarour nuk e përmbajti vetën. Kjo ngjarje ka ndodhur në New Jersey, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Shikoni reagimin e këtij babai