/Regjistrohet partia më e re “Bindja Demokratike”, kush do të jetë Kryetari dhe anëtarët?

Regjistrohet partia më e re “Bindja Demokratike”, kush do të jetë Kryetari dhe anëtarët?

Bindja Demokratike” është partia më e rë, e cila është regjistruar në gjykatë ditën e sotme si parti politike.

Pritet gjithashtu edhe regjistrimi në KQZ i kësaj partie.

Fillimisht janë numëruar rreth 26 nismëtarë të kësaj partie që mendoej se lidere e së cilës do të ishte vajza e themeluesit të ndjerë të PD Azem Hajdarit, Rudina Hajdari.

Por, partia do të drejtohet nga një prej ish-figurave më të njohura të PD, Astrit Patozi.

Themeluesit e kësaj partie, veç Patozit, janë: Fabian Topollaj, Arben Skënderi, Leondard Olli, Andi Përmeti dhe Ardjan Kollozi.