/Reperi i famshem grek i bën këngë AIket Rizait,SHlKONl cfare bejne greket

Reperi i famshem grek i bën këngë AIket Rizait,SHlKONl cfare bejne greket

Tus është një prej reperëve më të njohur në Greqi, i cili ditët e fundit ka marrë etiketime si “tr.adhtar”.

Kjo për shkak se ai ka publikuar një këngë të titulluar AIket Rizai, dedikuar shqiptarit fa mëkeq në shtetin fqinj.

Kënga e publikuar pakmkohë më parë në Greqi, ka ngjallur reagime të forta.

Në klip shfaqet një person i veshur me bluzën kuqezi dhe simbolin e flamurit shqiptar.

Shqiptari mori famë në Greqi pasi u arr.atls dy herë me heIikopter nga bu rgjet greke,

ndërsa herën e tretë kur mori p eng poIicët e bu rgut të MaIandrinos, nuk ia doli.