Reqethese,nena me femijen e saj po ngjisnin shkallet elektrike,karoca e marketit ju ben gjemen (Video)

    0
    356

    Një video shokuese është publikuar në DailyMail, ku shihet se në shkallët lëvizëse goditen një nënë dhe një vajzë nga karroca për pazar.
    Nëna Xu Shuangyan bashkë me vajzën e saj 4 vjeçare kanë marrë lëndime të lehta trupore, ndërkohë policia po heton rastin.
    Shikoni videon për më shumë detaje: