/Respekte pafund: Mjeku që kryen 250 OPERAClONE zemre gjatë vitit, pa pagesë!

Respekte pafund: Mjeku që kryen 250 OPERAClONE zemre gjatë vitit, pa pagesë!

Ai është një kardiokirurg maroken që kryen falas më shumë se 250 oper.acione në zemër çdo vit…

“Për 25 vjet unë vazhdoj të bëj këtë punë”, thotë Mohamed Laaroussi, shefi i kir urgjisë kardiake në Spitalin Universitar “Ibn Sina” në Rabat…

Përveç veprimtarive të tij humanitare në Marok, Mohamed Laaroussi dhe ekipi i tij kanë kryer më parë 30 oper acione në Mauritani për pacientët e pamundur financiarisht.“Është kënaqësi të shohësh që pacientët të cilët shërohen nga sëmundja e tyre dhe kthehen tek familjet e tyre”, thotë Laaroussi me emocion të madh.