/Rezarta Shkurta i kthehet ashpër Berishës: I ke hequr kaIIot e këmbëve Enverit

Rezarta Shkurta i kthehet ashpër Berishës: I ke hequr kaIIot e këmbëve Enverit

Rezarta Shkurta ka reaguar ndaj një postimi që Berisha publikoi mbrëmjen e djeshme për nipin e diktatorit Enver Hoxha. “Nipi i diktatorit, Ermali nar.kotrafikant i lirë”, shkruante Berisha.

Në postim shfaqej një foto e Ermal Hoxhës, ku shkruhet: “Për 20 kg ko.kainë bëri vetëm tre vjet bu.rg”, dhe një foto e dy fëmijëve të varfër, ku shkruhet: “Babai i këtyre po kryen dë.nimin 5 vjet bu.rg për dritat”.

Bashkëshortja e Ermalit, Rezarta Shkurta ka postuar statusin e Berishës në Instastory dhe i shkruan të mos merret me nipin e atij që i ka hequr kallot e këmbëve.

“Mos u merr me nipin e atij që i ke hequr kallot e këmbëve, por meru me djalin tënd Zeni Berisha që vr.au qindra fëmijë në shpë.rthimin e Gërdecit, dhe s’bëri asnjë ditë bu.rg”, shkruan Rezarta.