/Rezistencë! Momenti kur shqiptari tenton t’i rrëmbejë pistoIetën poIicit grek

Rezistencë! Momenti kur shqiptari tenton t’i rrëmbejë pistoIetën poIicit grek

Një 21-vjeçar shqiptar tentoi që t’i merrte armën efektivit të policisë në momentin që u arrestua në Greqi.

Ngjarja ndodhi në një lagje të Athinës të hënën,

ndërsa shqiptari rezistoi për disa minuta dhe tentoi që t’i rrëmbente armën policit.

Arma u shkrep aksidentalisht duke qëlluar një herë, por për fat të mirë nuk pati të lënduar.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020124267

Së bashku me shqiptarin u prangosën edhe dy shokë të tij me akuzën se pengimit të policisë të kryente arrestimin.