syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Rikthehet në skenë Babis, mediat greke: 31-υjeçari ka qenë në një Ιidhje me një trαηsgjίnor të njohυr

Detaje të reja kanë dalë për jetën e pilotit Babis Anagnostopoulos.

Mediat greke shkruajnë se 31-vjeçari që vrau bashkëshorten e tij disa muaj më parë, ka pasur një jetë të dyfishtë.

Rikthehet në skenë Babis, mediat greke: 31-vjeçari ka qenë

Sipas tyre, Babis kishte marrëdhënie seksuale me një të njohur transgjinor në sheshin Syggrou.

Mediat pretendojnë se lidhja mes pilotit dhe transgjinorit nuk u ndërpre as pasi ai u kurorëzua me Carolinën.

Ka qenë vetë “Emanuela”, transgjinorja që e ka pranuar marrëdhënien. Ajo ka treguar se ai ishte i dhunshëm.

Rikthehet në skenë Babis, mediat greke: 31-vjeçari ka qenë

Kujtojmë se Babis mbyti bashkëshorten e tij në maj të këtij viti dhe për javë me radhë e shiti këtë ngjarje si një grabitje.

Më vonë, pasi hetuesit e përballën me fakte që fajësonin atë, 31-vjeçari e pranoi fajin.

Ai aktualisht ndodhet në burgm ndërsa Lydia, vajza e tij, është nën kujdestarinë e prindërve të viktimës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *