/Romanca që bëri bυjë, Anna Lika dhe futbollisti kosovar i japin fund Ιidhjes

Romanca që bëri bυjë, Anna Lika dhe futbollisti kosovar i japin fund Ιidhjes

Disa muaj më parë lidhja mes aktores shqiptare, Anna Lika dhe futbollistin Amir Rrahmani, ishte titulli kryesor në mediat rozë.

Çifti pranoi në heshtje romancën pasi u kapën “mat” nga ndjekësit, hërë nga fotot në të njëjtin vend e herë nga rrobat e njëjta që shkëmbenin.

Por të ketë zgjatur kaq pak romanca mes dyshes?

Në një kontroll të shpejt në Instagram aktorja dhe futbollisti nuk e ndjekin më njëri-tjetrin dhe kjo çon në dyshimet se i kanë dhënë fund lidhjes.