/Romeo Kara pubIikon foton e Presidentit Ilir Meta dhe kap detajin SH0KUES

Romeo Kara pubIikon foton e Presidentit Ilir Meta dhe kap detajin SH0KUES

Në këtë prag zgjedhor Presidenti Ilir Meta nën frikën e shkrirjes së partisë së tij, LSI-së nuk po gjen qetësi.

Vazhdimisht po del në media me deklarata kërcënuese dhe paralajmëron destabilitet politik e ‘prerje duarsh’ për këdo që prek votën e lirë.

Mirëpo juristi Romeo Kara ka kapur një detaj në një dalje publike të Ilir Metës, i cili vjen edhe si një mesazh i koduar për Presidentin që vetëm paralajmëron, por nuk e ka fuqinë vepruese.

“Likes po i bien dhëmbët e qenit…”, – shkruan me ironi Romeo Kara.

FOTO: