/Ronaldo del i ma skuar rrugëve të Torinos, por kur e zb ulojnë kush është bën te pap riturën(Video)

Ronaldo del i ma skuar rrugëve të Torinos, por kur e zb ulojnë kush është bën te pap riturën(Video)

Ronaldos duket sei pëlqen ideja për të dalë i m.askuar rrugëve të qytetit.

Pasi e bëri para pak vitesh në Madrid, portugezi e ka bërë sërish, kësaj here në rrugët e Torinos, duke ndryshuar pamjen dhe duke dalë i pash.qetësuar në mes të rrugës.

Me topin pranë tij dhe duke bërë xhonglime, Ronaldo ra menjëherë në sy. Kaq mjaftoi që tifozët ta njihnin dhe t’i afroheshin.

Ata nisën t’i kërkonin autografe atij, nërsa Ronaldo u largua menjëherë me vr.ap për të mos e treguar fytyrën e tij, teksa hyn në një makinë me xhama të zinj.

Video po qarkullon me shpejtësi në rrjetet sociale: