/Ronaldo dhe Georgina me pushime, por çfarë bën ylli portugez brenda jahtit luksoz(FOTO)

Ronaldo dhe Georgina me pushime, por çfarë bën ylli portugez brenda jahtit luksoz(FOTO)

Edhe pse kampionati italian nuk ka mabruar ende, Cristiano Ronaldo ka gjetur pak kohë për pushime me partneren e tij Gergina Rodrigues.

Ata të dy janë shumë aktivë në rrjete sociale, dhe së fundmi kanë postuar foto që kanë tërhequr vëmendjen e ndjekësve.

Në foton e fundit, Ronaldo shihet në një jaht luksoz në krahët e të dashurës së tij, Georgina Rodriguez.

“Bëni ëndrrat realitet, gjithmonë me shoqëri të veçantë” , ka shkruar Ronaldo sipër imazhit.

Edhe Georgina ka publikaur një foto nga brenda jahtit, ku duket tavolina e shtruar për 7 persona. balerina duket shumë e lumtur teksa e sheh në sy Ronaldon, ndërsa ai për çudi ka bërë një shprehje të çuditshme fytyre, sikur diçka nuk i pëlqen. Ç’të jetë vallë?!

https://www.instagram.com/p/CCwAb-8AwB6/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=971&rd=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al&rp=%2F2020%2F07%2Fronaldo-dhe-georgina-me-pushime-por-cfare-ben-ylli-portugez-brenda-jahtit-luksozfoto%2F%3Ffbclid%3DIwAR1_WteNOr9e5v3R9bhA5nIVXlzzbzjE3CRPeFgardl-VkfHUxiYeH-t3Bo#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A2733.8999999919906%2C%22ls%22%3A1832.1999999898253%2C%22le%22%3A2068.0999999894993%7D

https://www.instagram.com/p/CCwEjqwKrg6/embed/captioned/?cr=1&v=12&wp=971&rd=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al&rp=%2F2020%2F07%2Fronaldo-dhe-georgina-me-pushime-por-cfare-ben-ylli-portugez-brenda-jahtit-luksozfoto%2F%3Ffbclid%3DIwAR1_WteNOr9e5v3R9bhA5nIVXlzzbzjE3CRPeFgardl-VkfHUxiYeH-t3Bo#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A2746.899999998277%2C%22ls%22%3A1832.1999999898253%2C%22le%22%3A2068.0999999894993%7D