syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Ronaldo e pyeten: Pse nëna juaj ende jeton me ju? Përgjigjja e tij do ju bëjë ta doni akoma më shumë këtë njeri

Gjatë një interviste, Ronaldo u pyet: “Pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërtoni asaj një shtëpi?”

“Nëna ime më rriti duke sak rifikuar jetën e saj për mua.

Ajo shkoi në shtrat e uritur, vetëm për të më ushqyer. Nuk kishim para për asgjë.

Ajo punonte 7 ditë në javë dhe natën si pastruese për të blerë këpucët e mia të para për të qenë në gjendje që unë të bëhesha një lojtar i suksseshëm, dhe i gjithë suksesi im i kushtohet asaj.

Dhe për sa kohë që ajo ka jetë ajo do të jetë gjithmonë pranë meje, duke pasur gjithçka që mund t’i jap. Ajo është streha dhe dhurata ime më e madhe.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *