/Rozana Radi e vj edhin në mes të ditës! LYPËSl i rrugës arrin të marrë paratë , largohet duke kërkuar 1mijë lek

Rozana Radi e vj edhin në mes të ditës! LYPËSl i rrugës arrin të marrë paratë , largohet duke kërkuar 1mijë lek

Këngëtarja Rozana Radi ka publikuar në rrjetin social Instagram një video ku tregon se i kanë vj edhur dyqanin e saj të veshjeve.

Dyqani i cili gjendet në sheshin Wilson në Tiranë ka rënë p re e një gr abitje nga një fëmijë që l yp në rrugë.

Në pamjet e e publikuara shihet djaloshi i cili futet te pjesa ku mbahen paratë dhe hera herës kontrollon se mos vjen ndonjë person.

Në momentin që përballet me shitësen e dyqanit, djali kërkon para nga ajo dhe në këtë mënyrë largohet nga dyqani me shumën e gr abitur.

Gra bitja ka ndodhur ditën e sotme në orën 19:29, ashtu sicc shihet e rregjistruar në kamerat e sigurisë.

‘Te gjithe duart lart! ( Keto qe vo dhi i ka pas me i pr ish te Folie, kurse 1 mije lekshin e ka dash per buk )’- shkruan Rozana në Instagram.

https://www.instagram.com/_u/rozana_radi/?utm_source=ig_embed&ig_mid=36E303D3-7EA4-479B-BC5A-6C9D4AC07914