/Rr ëqeth babai i KIodian Rashës: Do të bëja dhëndër o bir, më ike me ARKlV0L

Rr ëqeth babai i KIodian Rashës: Do të bëja dhëndër o bir, më ike me ARKlV0L

Babai i 25-vjeçarit Klodian Rasha, i cili u v r a gjatë mesnatës së djeshme nga një e fektiv p oli c ie kërkon drej tësi për të birin.

Në një prononcim për gazetaren e ‘News24’ dhe ‘BalkanWeb’ Dorjana Bezat, babai, Qazim Rasha tha se po l icia është për të mbrojtur dhe jo për të v r arë.

“Dh imbja ime është edhe e juaja. Dh imbja ime është e të gjithëve, e çdo race, e çdo babe, e çdo nëne. Lind dhe rritet dhe të jep dhe të merr Zoti.

Drejtësia të bëjë drejtësi Jo të më vijë djali mua në rrugicë, dhe të më vr itet tek rrugica e shtëpisë.

Kush mund ta bëjë këtë?! Kush është ai po li c?! Çfarë po l icie është ajo që të vr et në derë të shtëpisë.

Djali ishte duke punuar në llaç gjithë ditën në shtëpi dhe doli të marrë ci gare. Për maskën iku dhe e vr anë Prisja ta martoja, jo ta çoja në a rkivol.”, tha babai mes lotëve dhe zerit që i dridhej nga dhimbja e madhe.

https://youtube.com/watch?v=_IZAAw78Ino%3Ffeature%3Doembed