/Rrëfehet 17 vjeçari: Shkoj në shtëpinë e shokut vetëm për ti …

Rrëfehet 17 vjeçari: Shkoj në shtëpinë e shokut vetëm për ti …

Rubrika Deidre është në kuadër të The Sun, rubrikë në të cilën njerëzit i shpërndajnë përvojat e problemet e tyre dhe kërkojnë këshilla nga stafi i Deidres.

Një djalosh, rrëfen se si shkon në shtëpinë e shokut të tij vetëm për të bërë se.ks me nënën e tij, dhe për këtë kërkon këshillë nga stafi i Deidre se çfarë duhet të bëjë.

“Të nderuar Deidre,
Unë kam bërë se.ks me nënën e shokut tim pas një ndeshje ragbi. Jam ndjerë sikurse jam mbi gjithë botën dhe që nga atëherë kemi filluar të shihemi çdo ditë.
Unë jam 21 vjeçar, ndërsa nëna e shokut tim është 41 vjeçare. Shoku im më kishte njoftuar me nënën e tij pas lojës.

Ishte një jo.shje e menjëhershme. Ajo duket e mahnitshme për moshën e saj dhe ishte shumë e lehtë për të folur me të. Ajo e ka trupin shumë se.ksi dhe një buzëqeshje të lezetshme. Kur shoku im kishte shkuar në shtëpi, nëna e tij kishte thënë se duhet të shkoj të blej disa gjëra në dyqan.
Unë mendova se aty do të ishte mundësia më e mirë për ta pyetur atë nëse dëshiron të vijë në shtëpinë time për të pirë kafe para se të shkoj në dyqan, dhe ajo kishte pranuar.

Banesa ime ishte pak e ç’rregulluar dhe kisha filluar ta rregulloj. Ajo kishte filluar të më ndihmoj – por kur jam kthyer në dhomën e ndenjës ajo kishte qenë duke i hequr të brendshmet e saj…
Unë kisha humbur komplet. Ajo kishte buzëqeshur dhe kishte filluar të ecë drejtë meje.
Kishim filluar të puthemi dhe kishte qenë se.ksi më i mahnitshëm ndonjëherë. Më kishte pëlqyer tejet mase. Tani takohemi aq shpesh sa mundemi. Por, problemi është se ajo është e martuar dhe i ka edhe dy fëmijë tjerë. Unë shkoj aty me arsyetimin se po e vizitoj shokun tim.

As ai, e as pjesa tjetër e familjes nuk ia kanë idenë se ne bëjmë se.ks. Veç kësaj, situata është disi shumë e te.nsionuar kur jemi të gjithë në të njëjtën dhomë. Ne pu.themi fshehtazi në kuzhinë.

Unë dua të vazhdoj ta shoh atë, por nuk e di nëse do të funksionoj”.
Këtu e kishte përfunduar djaloshi 21 vjeçar historinë, duke kërkuar këshillë nga Deidre se si të ja bëjë. Për këtë, Deidre e ka një përgjigje shumë të thjeshtë të cilën lajmi.net e sjellë për ju:
“Duhet të ndaloni.

Ju nuk jeni duke e menduar këtë me të vërtetë. Vetëm mendoni se si do të bëhet kur shoku dhe familja e tij e zbulojnë se çfarë keni qenë duke bërë ju dy.

Kjo mundet të ia përfundoj asaj martesën dhe ta lë me probleme emocionale, veç kësaj, edhe shoku juaj do të filloj të ju u.rrej.
Thuaj asaj që afera juaj duhet të ndaloj dhe tentoni që ta shmangni atë sa më shumë që është e mundur”, shkruan Deidre.