Rrëfehet 35-υjeçαrja: ZbuΙova që b. υrrί më trαd. htόnte ρor ja si u hαkmora me koms hiυn

Unë jam një grua 35 vjeçare e martuar që prej 6 vitesh. 2 vitet e para kemi jetuar së bashku me familjen e burrit ndërsa që 4 vite jetojmë vetëm me burrin në banesën e re.

Sipër neve jetonin disa student e punëtor me qera të cilët ishin kryesisht nga vende jashtë Prishtinës.

Njëri nga ata qysh ditën e parë kur u takuam ne ashensor mi nguli sytë duke ma skanuar tërë trupin nga koka deri te këmbët dhe duke lepirë buzët e veta, dhe kjo ndodhte çdo herë që më takone.

Me këto gjeste ma bëri me dije që po e çmendëte trupi im i formësuar mire pasi që atëherë kisha 2 vite martesë dhe ende nuk kisha lindur fëmijën. 

Edhe pse nganjëherë më ikte mendja dhe e paramendoja komshiun tim 28 vjeçar mbi trupin tim duke me shqyer të tërën por unë e injoroja sepse isha rehat me burrin tim si në shtrat ashtu edhe marrëdhëniet tjera me një fjale deri atëherë kishim një jetë të lumtur bashkëshortore. Por një ditë ndodhi ajo që nuk e prisja kurrë nga burri im…

Ai është biznesmen dhe ka një firmë private, si menaxhër I firmës ai normal që ka kontakte me njerëz të ndryshëm për punë biznesi dhe njëra formë e kontaktit që ai e praktikon është me internet, saktësishtë me “Skype”.Shikovid

Një natë teksa po bëhej gati që të shkonte në një takim urgjent kishte harruar Skype-n hapur dhe kur mua mu desh të hyja në Msn të flisja me familjen time, duke tentuar ta mbyllja Skype-n pasi kurrë nuk i fusja hundët në bisedat e tija… rastësishtë në Skype e lexova shprehjen “Ok zemër, nesër atje m’ki…” dhe kjo më bëri kurioz që ta lexoja tërë bisedën.

Çka të lexoja… burri im kishte biseduar me një sekretaresh të një partneri të tije në Shkup. Nga biseda e kuptova që ai njihet me të që një kohë të gjatë dhe më e keqja kuptova së ata dy po ndanin edhe çastet intime së bashku gati çdo herë që burri im udhëtonte në Shkup.

Kisha humbur e tëra, nuk dija se ç’ka të beja… lloj lloj mendimesh me vinin ne kokë, nuk e besoja se si burri im mund të bënte se.ks me një femër tjetër kur i kishte të gjitha tek unë. Në ora 10 pasi e përcolla Noren fillova ta përgatit vendin për ta pritur komshiun tim.

Bëra një dush dhe I vesha të brendshmet e mija provokuese që mi theksonin shume mire format, ndërsa sipër vesha një fustan të shtëpisë I cili është paksa I hapur tek pjesa e gjoksit. Pas pak çastesh erdhi në shtëpi komshiu im bukurosh. Kemi kaluar një natë të zjarrtë se.ksuale. Unë vazhdoj të takohem rregullisht me komshiun tim. E meritonte burri im apo jo?