/Rrëfehet babai i tre FËMlJËVE : E Iashë gruan për koIegen, por u sh/okova pasi ajo…

Rrëfehet babai i tre FËMlJËVE : E Iashë gruan për koIegen, por u sh/okova pasi ajo…

Një burrë 45-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun” historinë e tij të tr.adhtisë me një kolege të punës. Ai ka treguar se e ka tra.dhtuar gruan e tij të bukur, pasi e dashura i kishte premtuar që do ta linte edhe ajo burrin e saj.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:

E lashë gruan time për të dashurën time, pasi ajo më premtoi se do ta lindte burrin e saj, por ajo thjeshtë më ma.shtroi dhe më përdori për s.eks.

Ne patëm një puthje të rastësishme në punë një vit më parë dhe pastaj vazhduam lidhjen tonë.

Mendova në atë kohë që puthja me të nuk do të thotë asgjë, por të nesërmen nuk mund ta ndaloja të mendoja për të kur papritur pashë një shënim në tryezën time, ku shkruante: “Drekë?”

Ia dërgova një e-mail dhe u darkorduam për takim. Ajo dukej e mrekullueshme me një kostum të bukur. Pimë një shishe verë dhe pasi pagova faturën, ajo u largua nga restoranti e nxituar duke kërkuar falje dhe zbriti në katin e poshtëm.

Unë e kam ndjekur nga pas dhe kemi pasur marr.ëdhënie se,ksuale në vendin kur rrinin personat me aftësi të kufizuara. Ajo dukej e pangopur dhe ajo tha se burri i saj nuk mund të kënaqte apetitet e saj se,ksuale.

Më bëri për vete që nga atëherë, pavarësisht se kisha një grua të bukur dhe tre fëmijë.

Isha si një qenush i dashur në punë dhe në çdo kohë që i kërc.iste gishtat, shkoja drejtë saj. Unë jam 45 vjeçar, ndërsa gruaja në të cilën jam dashuruar është 33 vjeçare. Gruaja ime është 46 vjeçare.

E pyeta të dashurën tim për ta lënë burrin e saj dhe e hodha guximin t’i tregoja gruas time se nuk e doja. U zhvendosa tek një mik i imi në banesën e tij. Kam pritur që ajo të bënte të njëjtën gjë, por, sigurisht, kjo nuk ka ndodhur kurrë.

Ne diskutuam për këtë dhe tani ajo nuk dëshiron të bëjë asgjë me mua. Ndihem i Iënduar, i hutuar dhe i vetëm, dhe dëshiroj t’i tregoj burrit të saj gjithçka për ne. Më vjen keq për burrin e saj, tani që e kam kuptuar çfarë lloj femre është ajo.

Unë mendoj se jam vetëm një në listën e saj të gjatë të burrave që ajo ka përdorur për të përmbushur dëshirat e saj se,ksuale. A duhet t’ia tregoj atij të gjitha, apo duhet të përpihem dhe të përpiqem të rindërtojë jetën time?

Përgjigjja e psikologes:

Mbahu. Ju keni bërë zgjedhjen tuaj duke lënë gruan tuaj të bukur dhe tre fëmijët, ashtu siç keni zgjedhur ta ma.shtroni gruan tuaj duke filluar lidhjen në radhë të parë. Jo, nuk mendoj që duhet të ha.kmerresh duke i thënë burrit të kësaj gruaje.

Gjithsesi, ai mund të ketë një ide të mirë dhe nuk ju nevojitet të fshini kripën në pIagët e tij. Nëse ai nuk e di atëherë ndoshta ajo po punon me të për të forcuar martesën e tyre – kjo është ajo që ju mund të zgjidhni për të bërë.

Dhe ndoshta edhe ju ende mundeni. Tregojuni gruas suaj që ke bërë një gabim të madh. Kërkoi asaj që të shqyrtojë mundësinë që të këshilloheni me një këshilltar çiftesh për të kuptuar pse ka shkuar keq martesa juaj dhe si mund të shpëtohet ajo.

Kërkojuni asaj të konsiderojë mundësinë për të parë me ju një këshilltar çiftesh për të kuptuar se pse kjo ka shkuar aq keq dhe nëse martesa juaj mund të shpëtohet.