/Rrëfęhet Grida Duma: FRlKA ime më e madhe pas DlVORClT dhe pse nuk bëj jetë Iuksoze

Rrëfęhet Grida Duma: FRlKA ime më e madhe pas DlVORClT dhe pse nuk bëj jetë Iuksoze

Grida Duma ka treguar dramën e pas divorcit.Ish deputetja demokrate ka folur për herë të parë mbi këtë temë pasi vendosi t’i japë fund martesës me bashkëshortin fill pas një ska ndali ero tik me kolegun e saj Ervin Salianji.

Sot Duma ishte e ftuar në “E Diell” në rubrikën “Këndi i së vërtetës” përballë Edi Manushit për të folur për disa detaje nga jeta e saj private, veçanërisht mar rëdhënien me të birin.

Duma thotë se nuk bën jetë luksoze.

Teksa sheh sesi djali i saj hedh shtat çdo ditë dhe ka hyrë në fazën e ado leshencës, ajo tregon se atij ka filluar t’i pëlqejë palestra dhe se nuk rri tërë kohës me iPad në dorë.

“Më janë shtuar fri kërat që po afrohen vitet që unë do të jem shumë më vetëm pa të”, ka rrë fyer me sinqeritet ajo.

Grida ka shtuar se nuk mund të jetë shoqe me të birin dhe kjo e ka një arsye të fortë:

“Nuk mund të jem shoqja e djalit tim sepse njeriu duhet të dijë distancën, ekuilibrin dhe rolet.

Po e humbëm këtë, do të thotë se nuk mund ta guidoj. Unë shpresoj që të kem edhe ca vite që ta guidoj”, ka thënë ish deputetja.

E pyetur për raportin që ka me paratë dhe jetën e luksit ajo u shpreh se familja e saj nuk e njeh jetën e luksit:“Nuk bëj jetë luksi, të paktën im bir nuk e njeh çfarë do të thotë jetë luksi.

Ai ka marrë gjithmonë dhe ka gëzuar teknologjinë që lë unë, nuk ka marrë njëherë një telefon të ri”.