/Rrëfehet gruaja: Burri më Ia pas 18 vitesh martesë, për një vajzë 25 vjeçare dhe tani…

Rrëfehet gruaja: Burri më Ia pas 18 vitesh martesë, për një vajzë 25 vjeçare dhe tani…

Një grua 52 vjeçare ka rrëfyer për The Sun se burri i saj 59 vjet e ka lënë për një vajzë 25 vjeçare sot. Gruaja thotë se është e tr ishtuar dhe ai e ka lajmëruar me vetëm një mesazh.

Rrëfimi i plotë: Pas 18 vitesh partneri im më ka Iënë për të shkuar me një va jzë sa gjysma e moshës së tij. Unë jam 52 ndërsa ai është 59 vjet. Që kur ai është larguar, unë jam duke Iuftuar që ta përballoj gjithë këtë. Unë drejtoj një biznes të kopshtarisë ndërsa ai ka një market online. Është dashur ta dija dhe ta prisja që ai do të më linte një ditë, pasi ai e kishte b.raktisur gruan me dy fëmijët para shumë kohësh. Ai ishte i di vorcuar kur ne u njohëm. Kur ne dolëm për herë të parë, ai më tha se ishte penduar që ishte martuar me atë grua dhe se do të kishte dashur të më njihte mua që në fillim. Kam qenë shumë e lumtur me të. Kemi punuar shumë dhe kemi krijuar një jetë të mirë bashkë.

Vitin e kaluar ndryshuan paksa gjërat. Unë isha në men.opauzë por jam kujdesur që të punoj dhe kam ëndërruar që gjërat do të jenë sërish mirë një ditë. Ai më tha se ai kishte gjetur një furnizues të enëshitësit të ri që “duhet të ketë”, dhe se duhet të shkojë për të takuar gruan dhe për të marrë nënshkrimin. Kur e pyeta më pas si shkoi, ai dukej paksa i çuditshëm. Ai e takoi atë përsëri javën e ardhshme dhe të ardhshmen. Pastaj kam një mesazh në WhatsApp ku më thoshte se ai kishte shkuar në banesën e saj dhe ai nuk do të kthehej tek unë. Shikova përmes kompjuterit tonë dhe gjeta adresën e saj të postës elektronike. Kur e pyeta se çfarë po ndodhte, ajo u përgjigj: “Unë jam 25 vjeç, da.shuri.

Ai e ka kohën e jetës së tij. ” Ai erdhi sot për të mbledhur disa nga gjërat e tij dhe kështu unë u sigurova se isha jashtë nga jeta e tij. Ai thirri për të thënë se i vinte keq, por kur një grua e re si ajo vjen në jetë, ti vetëm ndjek instinktet dhe shkon me rrjedhën. Qava dhe bë.rtita: “Nuk duhet të jetë kështu.” Ai tha: “E di,” por është e qartë se ai nuk po kthehet.

Përgjigja e psikologes: Ti duhet të rimëkëmbesh. Duket sikur një k.rizë e moshës së mesme. Siç po thua edhe ti, ka qenë një sinjal i rr.ezikshëm më parë. Kështu që ai është me një vajzë të re dhe nuk po mendon për asgjë tjetër. Ai edhe mund të kthehet por nuk i dihet. Ti duhet ta marrësh veten dhe të mundohesh ta harrosh.