syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Rrëfen vαjza shqiptare: Kunαta ngαcmon s*κsuαΙisht bυrrin tim, e gjeta kέmbë haρυr para tij

“Kunata ime po ma nxin jetën. Doli fjala ime, kur u thoja vjehrrëve që të mos e merrnin sepse është imorale.

E njeh tërë qyteti për historitë e saj. Por kunati im i përvëluar nuk na dëgjoi dhe na e solli në shtëpi.

Në fejesë u hoq e mira e dynjasë, madje sillej aq mirë sa nisa edhe unë të ndjehesha në faj që e kisha gjykuar aq ashpër.

Por siç thotë Artiola Toska tek ajo kënga: Pa kalu ala mirë vapa, dardha e paska bishtin mrapa!

E zonja na e nxorri kokën sa u martua dhe na erdhi nuse në shtëpi.

Ne jetojmë të gjithë bashke, vjehrra, vjehrri, burri, unë, fëmijë e mi dhe kunati i vogël me nusen.

Po çme.ndem se ajo më nga.cmon burrin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *