/Rrëfimi i 15-vjeçares nga Lezha: Familja më fejoi me 41-vjeçarin !

Rrëfimi i 15-vjeçares nga Lezha: Familja më fejoi me 41-vjeçarin !

Një mi.norene nga Lezha ka rrëfyer një histori tr.onditëse në polici. Fillimisht u tha se ajo u rr.ëmbye dhe u përdh.unua nga një 41-vjeçar, i cili është arr.estuar. Por, vajza tregon një tjetër histori. Sipas saj, ka qenë familja që e ka fejuar me këtë person, i cili më pas e ka përdh.unuar një javë rresht.

Martin Haxhija, banues në Durrrës, pas den.oncimit të vajzës është arre.stuar me ak.uzat e dhu.nimit psikologjik duke e detyruar mi.norenen me iniciale G.Gj., që të jetonte me të në Durrës, ku e ka detyruar që të kryente marr.ëdhënie sek.suale me dh.unë.

“Më fejuan pa dëshirën time. Martini erdhi në shtëpi dhe më kërkoi dorën për nuse. Prindërit ishin dakord, unë nuk e doja. U thashë që nuk e dua. Pasi më fejuan më mori në shtëpi e më ka mbajtur një javë me njerëzit e familjes së tij. Kreu marr.ëdhënie sek.suale e mua. Unë nuk doja. Më pas i thashë që nuk të dua. Më tha të vr.as dhe nuk të lëshoj nga duart. Më merrte në telefon e më thoshte do të vr.as. Kam fr.ikë se më çon pro.stitutë jashtë vendit, më ndihmoni se kam fr.ikë prej tij”, ka thënë 15-vjeçarja në policinë e Lezhës, shkruan Balkanweb.

Nëse rrëfimi i vajzës në polici për ngjarjen e rë.ndë që tro.nditi opinionin publik 10 ditë më parë është i vërtetë, atëherë është për të ardhur keq që akoma në familjet shqiptare ekziston fejesa pa dëshirë në një moshë kaq të v.ogël dhe aq më tepër me një person shumë më të madh se ajo.