Rrëfimi i prekshëm, i dy fëmijëve të cilët çdo ditë rrinë me orë të tëra tek va.rri i babait të tyre (Video)

  0
  365

  Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore. Ata vizitojnë pothuajse çdo dite va.rrin e babait të në var.rezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane.

  Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.

  Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u diagnostifikua me kancer ku më pas humbi përfundimisht Iuftën e tij me këtë sëmundje. Ndiqeni në videon më poshtë rrëfimin e prekshëm të kësaj familje.

  Son of deceased Army staff sergeant hugs his gravestone in tou…

  HEARTBREAKING: Touching moment as two young brothers visit their father's grave at Arlington National Cemetery to see his headstone for the first time. http://abcn.ws/2BK2eLT

  Posted by ABC News on 2017 m. gruodžio 5 d., antradienis