/RRËFlMl i υajzës nga Tirana: Vjεhrra ime ka qenë d αshnorja e dajës tim, ndërsa tani …!

RRËFlMl i υajzës nga Tirana: Vjεhrra ime ka qenë d αshnorja e dajës tim, ndërsa tani …!

Jam e fejuar dhe të fejuarin e kam marrë sipas qejfit tim,domëthëne me dashuri.

Ama ka plasur në shtëpinë e të fejuarit sherri.

Dikur vjehrra ime,në rininë e saj na paska qenë e dashura e dajës tim të madh.Hahaha.

Mua s’më duket ndonjë skandal,se e re ka qenë.

Por skandal i duket vjehrrit tim dhe asaj vetë,sepse e forta ishte kur erdhën këta me pi kafen e fejesës,erdhi normal dhe daja.

U skuqen dhe u nxinë ata që e dinin.Derisa e morëm vesh dhe unë dhe i fejuari.

Ai i shkreti ndihet keq se normal e ka mami.Por nuk kemi ndër mend të ndahemi, se edhe këto fjalë i kishte hedhur vjehrra ime.

O Zot çfarë situate është krijuar.Unë e ngacmoj dajën tani,ai vetëm qeshën e sa iki tek i fejuari më thonë:

Të fala nans’…!Si mendoni si mund të kalojë kjo situatë?