/RRËFlMl i 29 vjecares:’Ma HODHl, rashë në DASHURl me BURRlN e martuar’

RRËFlMl i 29 vjecares:’Ma HODHl, rashë në DASHURl me BURRlN e martuar’

Një vajzë ka rrëfyer historinë e saj të dashurisë. Ajo ndihet në dilemë se çfarë të bëjë me lidhjen e saj pasi ka zbuIuar se i dashuri është i martuar.

29-vjeçarja ka thënë për The Sun që ka fr ikë, pasi mendon se dashuria e saj do të kthehet në vu;ajtje për të. Historia e saj e dashurisë filloi më herët se ajo të kuptonte se i dashuri i saj ishte i m;artuar.

Ajo thotë se d;ashuria e saj tani për djalin martuar është si dr oga:

Dashuria ishte e mrekullueshme dhe vazhdon të jetë, por unë me të kam rënë në gra ckë të theIIë nga koha kur ai përfundimisht pranoi se është i mar;tuar”, rrëfen vajza.

Rrëfimi

Unë jam 29 vjeç dhe i da;shuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personin që në atë kohë ishte partneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm.

Kur a pashë atë, be;fasisht gjithçka dhe të gjithë të tjerët u larguan nga mendja e ime, përfshirë edhe të da;shurin tim. Ai më pa se unë po shikoja atë derisa po ecja. Kështu, ai erdhi tek unë, më sh;trëngoi dorën dhe më tregoi emrin e tij.

Pasi shkova në shtëpi, menjëherë ia dërgova ftesën për miqësi në facebook dhe ai më pranoi. Por ne nuk komunikuam asgjë, sepse atëherë unë kisha një person tjetër që isha në Iidhje.

Pas katër viteve, kur marr;ëdhënia ime me partnerin tim ishte theIIësisht e pak;ënaqur dhe dëshiroja t’i jepja fund dashurisë më të, papritmas më erdhi një tekst në facebook. Ai ishte personi që në dasmë ma sht;rëngoi dorën, i cili më shkroi se kishte ardhur në dasmë vetëm për të më parë mua. Isha e befasuar, por nuk mendova shumë për këtë derisa më në fund e ndërpreva Iidhjen më ish të da;shurin. Pastaj fillova të flisja me këtë djalë çdo ditë.

Ai arriti të më bind që një natë të dal më të. Ne e pu;thëm atë mbrëmje teksa ai më rr ëzoi në sht;rat. Kurse, natën e dytë bëmë marr ëdhënie sek suaIe. Por, pas kësaj marr ëdhënie, ai nuk më kontaktoi më në facebook për një javë të tërë. Unë fillova të mendoj se ai nuk po më donte më. I shkrova për të pyetur se cili ishte probIemi. Ai më tregoi se ishte i martuar, por që ishte dashuruar me mua në shikim të parë.

Unë që atëherë nuk mund të ndërpres dot Iidhjen më atë edhe pse është i ma;rtuar, kështu që Iidhja e jonë ende vazhdon. Se ksi me të është i jash;tëzakonshëm. Ne kemi provuar shumë herë për t’i dhënë fund kësaj Iidhje, por që nuk po arrijmë ta zgjasim ndërprerjen më shumë se një javë. Unë nuk e largoj dot atë nga koka ime. Ai thotë se e do gruan e tij, por më do ndryshe dhe kjo vetëm po e rrënon atë.

Përgjigja e psikoIoges

Duhet të ndaIni këtë djalë që t’iu sh;kaktoj rrë;mujë me nd;jenjat tuaja, dhe të keni guximin për të ndryshuar këtë çështje vde kjeprurëse për ju dhe par;tnerin e juaj. I das;huri i juaj nuk ka qëllime për ta Iënë gruan e tij për ju. Ju i jeni dorëzuar atij në s eks, por ai është diçka që nuk ju përket juve.

Tregoni atij se kjo është e tëra që keni bërë më atë deri më tani, dhe që nuk mund ta shihni më. Pra, ndërpriteni Iidhjet më të. Në fillim do të de;rdhni Iotët tuaj për të, por pastaj do të bëni një përpjekje të vendosur për të ecur përpara. Ju meritoni shumë më mirë se sa Iidhja me atë, por ju keni nevojë për nd;ihmë për ta realizuar këtë ndarje. Kartolina digjitale se i d;ashuri i juaj nuk është i lirë, do t’ju ndihmojë të tejkaloni këtë.

Përqendrohuni në përmirësimin e jetës suaj shoqërore. Ka shumë njerëz të shkëlqyer që ende nuk janë në Iidhje. Gjeni një që është i denjë për dashurinë tuaj dhe që dëshiron njëjtë si ju.