/RRËFlMl I SHQlPTARES: E BËRA ME NlPlN E BURRlT TIM, lSHTE…

RRËFlMl I SHQlPTARES: E BËRA ME NlPlN E BURRlT TIM, lSHTE…

Një rrëfim i një vajze nga Kosova ka shokuar publikun. Ajo ka treguar se ka bërë se ks me nipin e burrit.

Rrëfimi I saj është publikuar në media me shumë fjalë të censuruara, pasi kishte edhe të tilla që nuk janë për publikim.Ky është rrëfimi i A.L 26 vjec:

Ishim duke vallëzuar e duke kënduar, për disa momente u ula se u lodha,

doja të pija një gotë ujë dhe nipi i burrit më tha lërë se shkoj dhe e mbush unë, kështu fillon rrëfimin A.L

26-vjeçare nga Kosova.Kur shkova për të pirë ujin ishim vetëm të dy në dhomë, dhe ai filloi të më prekë me duart e tij

, aq sa në një moment trupi im filloi të dridhej nga kënaqësia.Nipi i burrit më ftoi më pas të shkonim në shtëpinë e tij e cila ndodhej shumë pranë asaj ku po bëhej ahengu.

Sapo u futëm brenda ai filloi të më puthë dhe unë ja ktheva atij puthjet e nxehta në të njëjtën mënyrë.

Pas pak çastesh përfunduam të dy në shtrat duke bërë se ks të egër. Që prej asaj dite në vazhdojmë të bëjmë se ks r

regullisht 2 herë në javë. Fatmirësisht askush nuk ka arritur të na zbulojë këtë lidhje të nxehtë plot epsh që ne të dy jemi duke përjetuar.