Rrjeti social i dashur nga të gjithë RREZlKON mbyIIjen? Shefi EKZEKUTlV bën deklaratën e fortë

  0
  224

  “Facebook” rr ezikon shpërbërjen sepse sipas një prej shefëve ek zekutivë të kompanisë, Marc Benioff, ai ka shkaktuar një k rizë besimi në shoqëri.

  Duke folur për “CNN”, Benioff e ka quajtur “Facebook-un” si një c igare në shoqëri dhe për këtë arsye ka kërkuar që të ketë një rikonceptim për mënyrën sesi funksionon rrjeti gjigand.

  “Unë pres një rikonceptim themelor të asaj që është roli i Facebook në botë. Ne mund ta shohim tani “Facebook” si c igaret e reja për shoqërinë tonë.

  Ata nuk sigurojnë të vërtetën përmes reklamimeve. Kjo është arsyeja pse ne jemi në një k rizë të vërtetë besimi”, ka deklaruar ai.

  Sipas tij, “Facebook” ka ndikime negative tek përdoruesit. Në fakt, kjo nuk është hera e parë që Marc Benioff shprehet për mbyIIjen apo rregullimin e “Facebook”.

  Më herët ai ka theksuar se ky nuk është një rrjet i mirë sociaI sepse ju është vënë nga pas fëmijëve./albeu