/Rudina Dembacaj truIIos ndjeksit/ Ja kur e kam hùmbúr VAJZËRlNË

Rudina Dembacaj truIIos ndjeksit/ Ja kur e kam hùmbúr VAJZËRlNË

Rudina Dembacaj është një nga aktoret dhe moderatoret më me humor në ekranet shqiptare, që I tërheq ndjekësit pas vetes pikërisht për këto cilësi.

E ftuar në emisionin “Pop Culture” Rudina ka treguar herën e saj të parë dhe nuk i paska pëlqyer aspak.

“Shumë e shëmtuar është. Unë jam rritur në periferi, në Lezhë dhe herën e parë e imagjinoja uau, sikur çfarë do të ndodhë aty”,-tregoi Rudina në rubrikën “Flakë Fare”.

Rudina ka treguar se 19 vjeçe nuk i është dukur as vonë dhe as herët. Atëherë e ka ndjerë dhe e ka bërë.

“S’mu duk as vonë as herët. Kur e ndjeva e bëra. Por s’ishte gjë. Ishte si film pa muzikë. Mungonte një dorë regjie”,-tregoi Rudina.

Rudina ka treguar edhe vendin më të çuditshëm ku ka kryer marrëdh.ënie se.ksuale.

Ndoshta shumë prej jush e kanë bërë në det, por për Rudinën ky është vendi më i ç.uditshëm ku ka bërë se.ks.