/Rudina Hajdari merr vendimin e madh nga Parlamenti: Do sjell ndryshimin e madh, bëhuni gati për frymën e re politike

Rudina Hajdari merr vendimin e madh nga Parlamenti: Do sjell ndryshimin e madh, bëhuni gati për frymën e re politike

Rudina Hajdari ka vendosur të krijojë një parti të re politike.

“Dorëzimi i mandateve në bllok nuk është gjë tejtër vecse një përshkallëzim es.ktrem i sjelljes së këtyre 28 viteve. kjo shihet si një faktor destabilizues në Ballkan.

Asnjë nuk mund ta gjykojë vendimin dhe mendimin tim. Do bëj hapa të sigurt larg politikës së vjetër. Në vijim do keni propozime konkrete për të ndryshuar vendin. Arsyeja pse qëndrova këtu është se dua të sjell një frymë të re”, tha Hajdari.