/Rudina Hajdari perpIaset me nxënësin në Shkodër:A e njeh ti babain tënd Azemin? Je TURPl i shqiptarëve (Video)

Rudina Hajdari perpIaset me nxënësin në Shkodër:A e njeh ti babain tënd Azemin? Je TURPl i shqiptarëve (Video)

Një inc.ident ka ndodhur në takimin e sotëm të deputetes Rudina Hajdari me nxënësit në Shkodër.

Një prej nxënësve i ka thënë se ajo nuk e njeh të atin e saj Azem Hajdarin dhe se mbron kryeministrin Edi Rama.

Rudina Hajdari ishte në shkollën “Shejnaze Juka”, pas dj.egies së shkollës, ku muaj më parë premtoi do të kountribuonte.

Deputetja dorëzoi disa libra, një kompjuter me disa materiale te tjera. Por gjatë takimit me nxënësit e shkollës asjo është pë.rpIa.sur me njërin prej tyre.

RepIikat:
Hajdari: Ti je djalë i ri dhe nuk duhet të merresh me politikë

Nxënësi: E njeh ti Azem Hajdarin
Hajdari: Më vjen mirë që e njeh Azem Hajdarin
Nxënësi: E njoh unë po se njeh ti, ai ka I.uft.uar për demokracinë, je t.urp i shqiptarëve, je t.urp i shqiptarëve.