Rudina tregon arsyen e vetme pse do ta ftonte Agron Llakajn në EMlSlON

0
313

Aktorja dhe moderatorja e emisionit “Mos i fol shoferit”, Rudina Dembacaj ka qenë shumë e komentuar për sh errin me Agron Llakaj me të cilin nuk flet më.

Rudina ishte e ftuar sot në “Th;umb”, ku gjatë intervistës Aulona dhe Fatma e pyetën nëse do e ftonte Agronin në emision.

“Jo nuk do e bëja këtë strategji se nuk luhen miliona euro dhe të shkeI mbi personaIitetin tim. As për miliona euro nuk do sh;kelja mbi personalitetin tim. Sepse kam një kokë “maIoku”, mund ta kem gabim po kështu jam brumosur. Nëse do ishte për një b;oom suksesi që të rrija pastaj për gjithë jetën time, do e bëja por shumë e v;ështirë”, u shpreh Rudina.