/Rudina tregon ku e bërë për herë të parë dhe vendin e ÇUDlTSHËM

Rudina tregon ku e bërë për herë të parë dhe vendin e ÇUDlTSHËM

Aktorja e humorit Rudina Dembacaj njihet për deklaratat e saj në publik aspak të kompleksuara.

Natyra e saj e drejtpërdrejtë dhe e çiltër e ka kthyer në një prej moderatorëve më të pëlqyera për publikun shqiptar.

Në emisionin “Pop Culture”, Rudina ka treguar se në çfarë moshe e ka humbur virgjërinë dhe vendin më të çuditshëm ku ka kryer marrëdhënie se.ksuaIe.

Ajo rrëfeu:

Shumë e shëmtuar është. Unë jam rritur në periferi në Lezhë, dhe herën e parë e imagjinoja uau, sikur çfarë do të ndodhë aty.”


Moderatorja ka rrëfyer se e ka humbur virg/jërinë në moshën 19-vjeçare, kohë kjo kur e kishte ndjerë se duhej bërë.

Moderatorja rrëfeu:

S’mu duk as vonë as herët. Kur e ndjeva e bëra. Por s’ishte gjë. Ishte si film pa muzikë.

Mungonte një dorë regjie.”
Ajo rrëfeu se vendi më i çuditshëm ku ka bërë se.ks ka qenë në det, megjithëse për masën mund të jetë një vend jo i pazakontë.