/SΚena në mes të qytetit që i la të gjithë gojëhapur, gruaja i afrohet bυrrit dhe i bën… (VIDEO)!!!

SΚena në mes të qytetit që i la të gjithë gojëhapur, gruaja i afrohet bυrrit dhe i bën… (VIDEO)!!!

Muzikantët e rrugës janë si kripa dhe piperi i një qyteti. Nuk ka asgjë më të këndshme sesa të befasoheni nga një zë i mrekullueshëm ose një melodi emocionuese, ndërsa ecni të zhytur në mendimet tuaja në rrugët e qytetit.

Ne shpesh habitemi se sa të talentuar janë shumë artistë të rrugës. Por ajo që sigurisht nuk pritet është se ky talent i madh

mund të dalë edhe nga një nga spektatorët e pranishëm në audiencë.

Kjo është pikërisht ajo që ndodhi në sheshin qendror të Brukselit, Grand Place.

Një muzikant i rrugës po luante kitarën e tij dhe këndonte këngë reggae për të argëtuar kalimtarët.

Audienca po kalonte me të vërtetë momente fantastike, kur papritmas burri pa një grua që lëvizte me animacion me muzikën e tij.

Pas pak, muzikanti vendosi ta ftonte të këndonte së bashku me të.

Gruaja, e kënaqur, pranoi, por kur ajo filloi të këndonte në mikrofon, të gjithë u mahnitën.

Gruaja ka një zë të mrekullueshëm! Mos e humbisni atë në videon e mëposhtme:

https://youtu.be/wPTgvamBXUs