/Sa gishta jane ne foto? A e gjeni dot? 95 perqind e njerëve gabojne

Sa gishta jane ne foto? A e gjeni dot? 95 perqind e njerëve gabojne

Shikojeni foton e plote me poshte. Ky eshte nje nga kuicet argetuese i cili ne pamje te pare duket i thjeshte por pjesa me e madhe e atyre qe e shikojne nuk e gjejne.
Qe ti gjesh se sa gishta jane ne foto duhet bërë kujdes dhe numuruar me avash.

A e gjetët dot sa gishta jane? Ju beni pjese te 95 perindeshi
apo te 5 perqindesi i arte?
Komento jep mendin tend.

Per te gjithe ju qe nuk arritet ta gjeni apo nuk doni të lodheni duke numuruar, ne foto jane 155 gishta (pervec gishtave te duarve te vogla, jane edhe gishtat e dores se madhe)