December 3, 2023
Lajme

Sa mαrrin ρër një n αtë? ModeΙja shqiptare: Më kanë ofruar nga 10-20-50 e deri në 100 mijë euro

Modelja shqiptare shumë e komentuar në media, Redona Koçi, ishte së fundmi e ftuar në emisionin “Pop Culture”.

Gjatë intervistës moderatorja e njohur Donja Mema, e ka pyetur.

Nëse ka marrë ngacmime në Instagram nga njerëz që i kanë kërkuar favore sek.suale në këmbim të parave.

Redona ka treguar se janë të shumtë njerëzit që i shkrujanë dhe i bëjnë oferta të tilla.

Megjithatë këto njerëz i shkruajnë me adresa fallco.

“Shumë. Do gënjeja nëse do thosha jo. Shkruajnë me profile false, por shkruajnë’, është përgjigjur ajo.

Po ashtu, modelja ka treguar shumën që i kanë ofruar në këmbim. “Vijojnë nga 10-20-50 e deri në 100 mijë euro”, u shpreh ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *