December 1, 2023
Lajme

Sabiani i ashρër me Keisin, thγen rregullat gjatë telefonatës, ρroduksioni i bën të paρriturën (VIDEO)

Sot banorët kanë folur me familjarët siç edhe ju premtua natën e së martës pas tragjedisë ku mbeti i vrarë roja i TCH.

Keisi është futur në dhomën e surprizave dhe ka folur me babi Sabianin i cili në fillim e siguron se të gjithë janë mirë dhe përfiton ti japë disa këshilla.

“I di porositë e mia.Kujdes,bëj çik kujdes!

Afër Luizit aty,nuk duam të rrish me njeri tjetër”

“Po,po e di”-ia kthen Keisi.

Ndiqni videon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *