syntax error, unexpected '<', expecting end of file

Sabri Fejzullahu në zi, humb njeriun e shtrenjtë: Lamtumirë zemra ime…

Dje aktori i humorit shqiptar Rasim Thaçi-Cima është nd/arë nga jeta në moshën 71-vjeçare pas inf/ektimit me korona.

Ai u shpreh se Cima do t`i mungojë jo vetëm si mik por edhe si njeri me të cilin kishte ‘ndarë hallet e dertet’, derisa iu shprehu ngushëllime edhe familjes së artistit si dhe të gjithë shqiptarëve anembanë.

Ai postoi edhe një fotogra me humoristin të shkëputur nga njëra ndër skeçet e tyre që kishin marrë pjesë së bashku.

“Shpejt ike, merre me mend të shkruaj unë për shkuarjen tënde në atë botë. Sa pikël lim e sa dhimbje.

Kush do t`i dhurojë jetë, buzëqeshje, dashuri ashti si na dhe ti neve shqiptarëve. Lamtumirë zemra ime”, shkroi Sabriu për mikun e ngushtë.