/Saimir Tahiri bëhet baba për herë të dytë

Saimir Tahiri bëhet baba për herë të dytë

Bashkëshortja e ish-Ministrit të Brendshëm, Saimir Tahirit, është në pritje të ëmbël të fëmijës së dytë.

Fatlinda Berisha është në ditët e fundit të shtatzënisë dhe megjithëse e kanë mbajtur të fshehtë, burime për “Gazeta shqiptare” kanë zbuluar se ata do të bëhen sërish me djalë.

Ende nuk dihet emri që çifti ka menduar për të voglin që pritet të vijë shumë shpejt në jetë.