/SAKRlFlKON duke shitur mbështjellëse kartash nëpër lokalet e Tiranës, i moshuari bën GJESTlN hu man ndaj Iypësit

SAKRlFlKON duke shitur mbështjellëse kartash nëpër lokalet e Tiranës, i moshuari bën GJESTlN hu man ndaj Iypësit

Altruizmi është një cilësi e karakterit dhe personalitetit, e cila dita-ditës po zhd.uket, ndërsa mirësia tek njerëzit sa vjen e ftohet më tepër.

Thuhet se njerëzit e v.arfër janë ata që zemrën e kanë më të madhe dhe janë të gatshëm t’i ndihmojnë ata që janë në një gjendje ekonomike më të vë.shtirë se ta.

Një rast i tillë është edhe ai që do t’ju paraqesim më poshtë, ku një i moshuar ka bërë një gjest human, i cili meriton admirim dhe duhet të shërbejë si një shembull për të gjithë njerëzit.

Siç shihet dhe në videon e dërguar nga një qytetar në redaksinë e JOQ Albania, një i moshuar, i cili pavarësisht moshës, mundohet të sak.rifikojë për të siguruar të ardhura financiare, duke shitur nëpër lokale të ndryshme në kryeqytet mbështjellëse për mbajtjen e kartave, i ka dhuruar 500 lekë të vjetra një nevojtari që po ly.pte në rrugë, që është në gjendje më të mje.rueshme financiare.

Video është filmuar pranë Pallatit të Sportit “Asllan Rusi” në Tiranë.

Është për të ardhur k.eq që në kohët e sotme, të tillë njerëz si i moshuari në video, janë shumë të rrallë.

Mesazhi i plotë:

Pershendetje JOQ! Shikoni xhestin e ketij te mj.erit dhe te shke.retit qe mundohet sadopak te shesi neper lokale dhe sa.krific me mbeshtjellse kartash dhe ai ben nje xhest human kur dikush ja dhuroj nje 50 leksh dhe ai mundohet mundohet te ndimoj dhe dike qe eshte me keq se ai vet . Me k.eqardhe per kete person qe dhe vet se siguron jetesen dot 

Video eshte filmuar tek pallati i sportit asllan rusi. Faleminderit”