/Sali Berisha dhe Ilir Meta po tentojnë të marrin pushtetin dhe Ioja që po i bëjnë Bashës,HABlT deputeti i PS

Sali Berisha dhe Ilir Meta po tentojnë të marrin pushtetin dhe Ioja që po i bëjnë Bashës,HABlT deputeti i PS

Deputeti socialist Taulant Ballaka zhvilluar sot një takim me banorët e fshatit Lukaxhi, në Labinot Mal, ku ka bërënjë paralajmërim të fortë për shqiptarët. Sipas tij, vendin e presin kohëra të vështira nëse rikthehet në pushtet Sali Berisha dhe Ilir Meta.

“Përsëri në vitin 2020 investimet në qarkun e Elbasanit ishin më të larta se në një vit normal, por ama ne nuk kemi shkopin magjik.

Nëse ndonjëri nga ju mund ti rrotullohet mendja dhe të mendojë që ndryshim quhet të rikthejmë Sali Berishën në pushtet bashkë me Ilir Metën ta ketë dhe Lulin te xhepi i njërit ose tjetrit, ky nuk është ndryshim.

Ky është rikthim në kohët më të zeza të Shqipërisë në këto 30 vite sepse ata kanë një arsye që duan të rikthehen. Duan të rikthehen të shpërdorojnë financat e këtij vendi. Ky nuk ka qenë një mandate normal. Pandemia na hoqi 1.2 miliard dhe nuk prekëm investimet në zonën tone”, tha Balla.