Lajme

Sali Berisha hedh në gjγq Shtetet e Bashkuαra të Amerikës

Sali Berisha hedh në gjyq Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“Jam këtu për t’ju infiormuar për një vendim të pazakontë por të rëndësishëm.

Dje Sekretari i Shtetit në mënyrën më shpifëse vlerësime të gënjeshtërta për personalitetin tim.

Dua të theksoj se që kur kam filluar jetën politike, që kur kam prekur rrogën e parë në borderotë e shtetit, dhe gjeri ditën e djeshme nuk ka njeri në Shqipëri apo në botë që mund të thotë që unë kam qenë i implikuar në një afere të zakonshme korruptive.

Kam udhëzuar avokatin tim që të ngrejë ndaj z. Blinken padi direkte për shpifje publike”, tha Berisha.