Lajme

Sara dhe Atdheu “kαpen” mαt në plαzh

Sara dhe Geljani u deklaruan për njëri-tjetrin në Përputhen. Por duket se Sara s’po heq dot mendjen nga Atdheu.

Në rrjet po qarkullojnë foto të Atdheut dhe Sarës në plazh. Ata janë duke ndejtur në të njëjtin shezllon bashkë.

Po me Geljanin ç'ndodhi? Sara dhe Atdheu "kapen" mat

Se çfare po ndodh mes tyre kjo mbetet per tu parë, por ndërkohë fotot flasin vetë!

Po me Geljanin ç'ndodhi? Sara dhe Atdheu "kapen" mat