/S’e ka treguar asnjëherë e ka mbajtur në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit (FOTO LAJM)

S’e ka treguar asnjëherë e ka mbajtur në hije, ky është bashkëshorti i Jozefina Topallit (FOTO LAJM)

Jozefina Topalli është dhe do të mbetet një ndër politikanet më me zë në Shqipëri.

Me pozicione të lakmueshme në politikë, Topalli ka qënë gjithë e rezervuar në lidhje me jetën e saj familjare.

Kush është bashkëshorti i Jozefina Topallit?

Bashkëshorti i ish-kryetares së Kuvendit, Ndoc Topalli është një person pak i njohur për publikun shqiptar.

Ai ushtron profesionin e lirë, noter dhe shkëlqimin ia ka lënë demokrates Topalli.